Doe sociaal:
KvKlogonieuw

Kamer van Koophandel Hilversum gaat verhuizen

De Kamer van Koophandel is aan het reorganiseren. Door de samenvoeging van alle 12 KvK’s, KvK Nederland en Syntens ontstaat een nieuwe organisatie die kleiner is van omvang en die haar diensten anders organiseert en aanbiedt. De Kamer van Koophandel gaat haat diensten, waaronder de activiteiten van het Handelsregister, verder digitaliseren. Door dat alles gedigitaliseerd gaat worden zijn er straks dus minder kantoren nodig, maar tegelijkertijd worden de kwaliteit en de continu├»teit van de dienstverlening gewaarborgd.

De Kamer van Koophandel Hilversum gaat daarom verhuizen per 17 juni, zij gaan naar de Kamer van Koophandel in Amersfoort. Vanaf 1 januari 2014 zullen er dan nog maar 19 van de 45 kantoren verspreid over het land achterblijven. Met de verhuizing van de dienstverlening van de vestiging in Hilversum naar Amersfoort wordt aan dit besluit invulling gegeven, maar de dienstverlening in de regio Gooi-, Eem en Flevoland blijven overeind. Een eerste stap naar een nieuwe Kamer van Koophandel met een sterke en tegelijkertijd effici├źnte regionale verankering.

Vanaf 17 juni a.s. kunnen ondernemers uit de regio Gooi-, Eem- en Flevoland met al hun ondernemersvragen terecht bij de KvK in Amersfoort en Almere. Uiteraard zijn zij ook welkom op een van de andere Kamer van Koophandel kantoren in bijvoorbeeld Utrecht , Zwolle, Amersfoort of Amsterdam. Op zich dus kantoren genoeg om uw zaken met de Kamer van Koophandel te regelen.
Kijk voor een overzicht van alle kantoren op www.kvk.nl/kantoren